TE HUUR! De kleinste studentenkamer (6m²) van Eindhoven!
Door: Redactie | 31-1-2018


De woningnood is hoog in Eindhoven. Elk jaar komen er weer nieuwe studenten naar onze stad die op zoek zijn naar een kamer. Wij maakten een account aan op Kamernet.nl en zochten naar het kleinste hok  de kleinste kamer van Eindhoven!

Voor de schappelijke prijs van 170 euro per maand inclusief gas/water/licht kan je aan de Tuinstraat wonen, in het altijd gezellige Stratum. "Vanwege het vertrek van een huisgenoot" kwam er een kamer vrij in het "gezellige studentenhuis". Of het vertrek van deze huisgenoot iets te maken had met claustrofobie wordt niet vermeld in de advertentie. Op de foto's is duidelijk zichtbaar dat de fotograaf moeite had om de kamer, van maarliefst 6m², in beeld te brengen. Wel is duidelijk dat er momenteel een hoogslaper staat, die de gehele ruimte vult.

"Niet enorm groot"

Met de zin "zoals te zien op de foto's is de kamer niet enorm groot", verdient de advertentie de prijs voor understatement van de eeuw. De datum van de kijkavond wordt nog bekend gemaakt; er zullen dus meerdere studenten met elkaar strijden om deze royale kamer te betrekken. Dus ga jij studeren in Eindhoven en zoek je een leuke en niet al te grote kamer? Reageer dan hier!

Hieronder nog wat foto's van de kleinste kamer van Eindhoven.

Het uitzicht vanuit de hoogslaper

 

Prachtig afgewerkt plafond
Enigszins wazige foto van buiten de kamer