Talent in Eindhoven: Kiki Mettler presenteert debuut EP in PopEI
Door: Redactie | 22-5-2017


Vrijdag 26 mei presenteert singer-songwriter Kiki Mettler haar EP in PopEi in Eindhoven. De zangeres barst van het talent en maakt zich op voor de release van haar eerste EP.

Kiki is een singer-songwriter van de oude stempel: een akoestische gitaar, een microfoon, een barkruk en haar stem zijn de hoofdingrediënten. Toch speelt ze 26 mei met haar band in PopEI op Strijp-S.

Het afgelopen jaar timmerde de zangeres hard aan de weg. Mettler - afkomstig uit Sint-Oedenrode (ook wel bekend als Rooi) speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café) en Club Dauphine. Ook won ze de Singer Songwriter Challenge 2015 en werd ze uitgeroepen tot Scout Out Loud toptalent van POPEI. Ook is ze geselecteerd voor de Popronde 2017, dus zal ze in het najaar veel te zien zijn door het hele land. Eind 2016 bracht de singer-songwriter haar eerste single uit, genaamd I Can't Love Enough.
Ons Eindhoven kan muzikaal talent in Eindhoven altijd waarderen, dus ook wij zijn bij de EP release op vrijdag 26 mei. De zaal opent om 20:00, entree = graties!

Lees ook: We zochten op Youtube naar vijf liedjes over Eindhoven